/ TEAM VEDETTE

ik ben sharon stevens, fotograaf en creatieveling

met een ongelooflijke voorliefde en passie voor alles wat mooi is, ben ik al heel mijn leven geboeid door warme en stijlvolle interieurs. na mijn studies arbeidspsychologie en het uitoefenen van verschillende leidinggevende functies binnen die sector, volgde ik mijn intuïtie en ben ik me beginnen verdiepen in fotografie.

nadat ik samen met mijn man nicolas en onze kindjes lewis, stella & mila ons huis grondig renoveerde en samenwerkte met fantastische leveranciers, werd mijn interesse in interieurarchitectuur nog meer aangewakkerd. net zoals iedereen, ging ook ik online op zoek naar geschikte partners om mee samen te werken. ik bezocht honderden websites, scrolde eindeloos op instagram en er werd me snel één ding duidelijk: de kracht van sterke beelden mag niet onderschat worden.

“de kracht van sterke beelden mag niet onderschat worden.”

studio vedette

ik nam de stap en richtte studio vedette op. ik denk in beelden en heb mijn camera dan ook altijd op zak. ik hoor wel vaker dat ik over de gave beschik om de dingen er mooi(er) te laten uitzien op beeld en tóch heel realistisch weer kan geven. dat probeer ik ook na te streven bij mijn klanten.

ik werk samen met echte ambachtslui, met kraks in hun vak. houtbewerkers, schilders, interieurarchitecten, meubelmakers, noem maar op. allemaal zijn ze vedetten en willen ze dat hún product en talent zo goed mogelijk op foto komt te staan, en het zit ‘m ongetwijfeld in de kleine details. de afwerking, de materialen, er is over alles zo goed nagedacht. aan mij om het perfect te vangen op beeld, én in te zetten op social media en websites. 

klassevol en warm

het eindresultaat zal altijd klassevol en warm zijn, ik blijf trouw aan mijn eigen stijl. ik breng graag de sfeer over op beeld en ben pas tevreden wanneer dát is gelukt.

studio vedette evolueerde ondertussen van een ‘ik’ naar een ‘wij’ verhaal. met een team van specialisten hebben we steeds de juiste persoon op de juiste plaats, waarbij we ons door de jaren heen specialiseerden in onze diensten én onze niche. op deze manier komen we tot het best mogelijke resultaat voor jouw onderneming.

als eerste aanspreekpunt en drijvende kracht achter studio vedette, ben ik altijd op de hoogte van jouw project.

het contact met mijn klanten draag ik hoog in het vaandel. we hebben vaak heel wat raakvlakken, we delen de passie en kunnen dan ook volop gedachten uitwisselen. op die manier bouw ik zeer duurzame relaties met klanten op, het netwerk in deze branche in fantastisch!

let’s work together!