/ Studio vedette dienst

social media management

in 2024 is het bijna ondenkbaar dat je niet professioneel inzet op social media. 

zeker in een wereld van interieur en architectuur gaan toekomstige klanten online op zoek naar tastbare realisaties. een beeld van bijvoorbeeld een mooie showroom of realisatie zegt meer dan duizend woorden, maar het prikkelt des te meer wanneer je er tekst en uitleg bij kan geven.

ons getraind oog wéét hoe we jouw high-end interieur- of bouwproduct in de spotlights moeten zetten.

we hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de interieur- en bouwsector, en richten ons dan ook graag op vakmensen, ambachtslui en ontwerpers die actief zijn binnen deze markt.

we maakten ondertussen al tientallen bedrijven zichtbaar op social media. op deze manier creëerden we voor onze klanten hun digitale visitekaartje in de wereld van online media.

social media

ben je niet thuis in social media, of ontbreekt het je aan tijd? we ondersteunen je graag op instagram, facebook, linkedin en pinterest, en zetten je op weg om via deze kanalen de juiste doelgroep te bereiken.

met onze expertise in social media management, creëren we content op maat van jouw doelgroep en ideale klant. door onze gespecialiseerde ervaring in de sector, begrijpen we jouw klanten en voelen we feilloos aan hoe we jouw klanten kunnen bereiken.

let’s work together!