diensten

je bent ongetwijfeld trots op je product of bedrijf, en je wilt dit tenslotte delen met de wereld, toch? alles wat ook maar een beetje met interieur, design, vormgeving of architectuur te maken heeft, maakt ons warm.

 

met een team van specialisten hebben we steeds de juiste persoon op de juiste plaats. doorheen de jaren heeft studio vedette zich gespecialiseerd in onderstaande diensten. wat zuiver begon als interieur fotografie, groeide al snel uit in ondersteuning voor websites, social media, branding en grafische vormgeving.

nauwe samenwerking & één aanspreekpunt

omdat we vinden dat al onze diensten hand in hand gaan en elkaar zelfs kunnen versterken, kan je bij ons terecht voor het totaalplaatje, maar ook voor afzonderlijke projecten. de digitale wereld evolueert zodanig snel en potentiële klanten gaan bewust op zoek naar een visuele beleving, een uitgebreid portfolio in jouw online aanbod is dus mooi meegenomen.

 

bij studio vedette ben je aan het juiste adres voor een reeks aan diensten, specifiek gericht op ondernemers actief in de interieur-, architectuur-, en bouwsector. we kennen deze sector als niemand anders. 

samenwerken met een klein bureau biedt het voordeel dat we een nauwe samenwerking hebben, en er blijft één aanspreekpunt.